act opleiding
 
ACTcursus Welkom bij ACTcursus, cursus in Acceptance and Commitment Therapy.
ACTcursus is de enige opleider in Nederland met een door de internationale ACT vereniging erkende ACT trainer, Jacqueline A-Tjak. Zij is in 2016 uitgeroepen tot Fellow van de ACBS. ACT is een therapievorm die de afgelopen jaren in toenemende mate toegepast wordt en zich in steeds grotere belangstelling mag verheugen.
act therapie
Acceptance and Commitment Therapy.
Je bent in staat alle zes zuilen van ACT te gebruiken en start met de componenten die extra aandacht vereisen. Je hebt de ACT trainingsvaardigheden veelvuldig geoefend. Na deze opleiding ben je in staat om volwassenen en jongeren met ACT te behandelen.
act
Opleiding.
hebben in samenwerking met SeeTrue ook een ACT-training en een ACT-opleiding ontwikkeld. De ACT-training helpt je ACT toe te passen in je eigen dagelijks leven, de geaccrediteerde opleiding helpt je ACT toe te passen in de professionele praktijk. ACT-Opleiding Opleiding tot ACT-trainer / therapeut.
management opleiding
Data basisopleiding ACT.
ACT en leiderschap. Samen ACTief in je gezin. Introductieworkshop Time to ACT. Supervisie op maat. Data basisopleiding ACT. Data vervolgopleiding ACT. ACT en MF in relatie coaching. ACT en leiderschap. Samen ACTief in je gezin. Oefeningen en metaforen uit het boek.
management opleiding
Psychotherapie opleidingen.
Opleiding tot ACT-trainer/therapeut. ACT Centrum Nederland. GITP CGT opleidingen. Opleiding Cognitief Gedragstherapeut. RINO groep psychotherapeutische referentiekaders. Kienhorst van den Bout Cursussen, trainingen workshops. Basisopleiding tot Mindfulness Trainer/Therapeut. Cure Care CGT basisopleiding. Cognitieve Gedragstherapie Cursussen Opleidingen. Vereniging Gedrag en Cognitieve Therapie VGCt.
kledingreparatie amsterdam oost
Compu Act Opleidingen Al 20 jaar uw partner in ICT-opleidingen Compu Act Opleidingen.
Compu Act Opleidingen is partner van. Compu Act is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs C R KBO. Medewerkers uit de bedrijfstak Metaalbewerking en aangesloten bij OOM kunnen gebruik maken van een Persoonlijke TrainingsToelage. 1998 2017 Compu Act Opleidingen Nederland B.V.
act
ACT Opleiding: Basis en Verdieping ACT EMDR Centrum Nederland.
ACT Centrum Nederland. EMDR Centrum Nederland. Aanmeldingsformulier ACT Cursus. ACT Opleiding: Basis en Verdieping. Doel: wij leiden diverse professionals op om ACT therapie, training of coaching te geven aan mensen waarvoor ze bevoegd zijn om mee te werken vanuit hun vooropleiding.
act
Act Academie.
Een ACT opleiding verrijkt je als hulpverlener, vanuit welke vooropleiding je ook komt. Je kan er op een frisse, empathische, levensingrijpende manier met jouw cliƫnten mee aan de slag, zowel in een therapeutische als niet-therapeutische context. Individuele therapie ACT cursussen.
Opleidingsinstituten in Belgiƫ en Nederland ACBS BeNe.
Het wordt aan de hulpverlener zelf overgelaten om te bepalen welke scholing hij/zij nodig heeft om ACT bevoegd de juiste opleiding hebben en bekwaam deze opleiding op de juiste wijze weten toe te passen te doen. Om hulpverleners toch in staat te stellen onafhankelijke feedback en toetsing te ondergaan m.b.t.
SeeTrue ACT-trainingen.
6 volle dagen. Meer informatie over deze opleiding tot ACT-trainer kun je vinden op: http//www.act-opleiding.nl/.: De ACT-training is gebaseerd op de Acceptance and Commitment Therapy van Stephen Hayes. Dit is een training die evenals de Mindfulness Based Cognitive Therapy gebaseerd is op een wetenschappelijk onderzochte behandelmethode voor psychische klachten. En evenals de mindfulness blijkt ook de ACT heel goed bruikbaar als training voor mensen die meer voluit willen leven.

Contacteer ons