act groep
 
Lievegoed Acceptance and Commitment Therapy ACT.
8 tot 12 deelnemers in de groep. Begeleiding door ACT trainers. Gesloten groep: instromen kan bij start nieuwe groep elke 4 maanden. volgde ACT vanwege haar depressies en alcoholgebruik: Ik stortte me op mijn werk en had het idee dat ik veel moest.
rondreis vietnam 3 weken
psychologievleugel.
kapsels halflang krullend haar
even voorstellen: ACT groep Wageningen Universiteit DEEL Ulrum.
even voorstellen: ACT groep Wageningen Universiteit. Deze en komende week zijn er studenten van Wageningen Universiteit te gast in Ulrum. Ze stellen zich even voor in onderstaande tekst. Wij zijn studenten van de Wageningen Universiteit en komen in de maand juni onderzoek doen in Ulrum.
netwerkkabel gamma
Werken bij ACT-Groep? Solliciteer via Jobbird Jobbird.
Vrijblijvend advies over mogelijkheden en carriere vernadering binnen de Food, Feed en Fuel sector. Bedrijven voor wie we werken zijn zakelijk echter met een sociaal karakter waarbinnen intern iedereen zich informeel opsteld. Jobbird Team Nederland. Op dit moment heeft dit bedrijf geen vacatures.
keramische
Binnenkort start ACT-groep GGZ-Heuvelrug.
Ook bij GGZ-Heuvelrug kun je ACT in groepsvorm ondergaan. Onze groepen tellen 8 tot 10 personen. Op die manier is er voldoende aandacht voor jouw persoonlijke situatie én heb je voldoende andere deelnemers die je kunnen helpen. Op 3 oktober start de volgende groep voor Acceptance Commitment Therapy.
mok bedrukken
ACT-groep Eleos, specialist in christelijke ggz Eleos.
Je leert bijvoorbeeld om minder te doen wat je eigenlijk niet wilt én juist meer te doen wat bij jou past. Uit onderzoek blijkt dat ACT je persoonlijke veerkracht en eigenwaarde vergroot. En dat je klachten milder en dragelijker worden, omdat je ze leert aanvaarden.
auto verkopen marktplaats
Act Groep Act groep.

Contacteer ons