too active to act
 
Bavo Too active to act VAi Vlaams Architectuurinstituut.
Too Active to Act stelt de vraag naar cultureel activisme, naar ge├źngageerde of relationele'kunst' en hoe betrokkenen ingebed zijn geraakt in de projecten en in hun bredere draagveld waar of waarmee ze verandering pogen te brengen. Hoe doeltreffend is deze kunst?
alimentatieonderzoek
Too Active To Act paperback BAVO, Boek Alle boeken bij Fnac.
Voor bedrijfsbestelling op maat, neem contact op met. 1 speciale aanbieding Too Active To Act. Voeg de Fnac-kaart toe aan je mandje en geniet meteen van 5% korting op al je aankopen. Waarom Fnac-lid worden? Ontdek alle voordelen! TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN Too Active To Act.
Unlimited
Too Active to Act.
Onze boeken bieden kritische reflectie en interdisciplinaire inspiratie, waarbij de verbinding tussen culturele disciplines en sociaalpolitieke themas vaak centraal staat. Wij publiceren boeken vanuit een betrokkenheid bij de inhoud, bij artistieke en sociale vraagstukken en bij de kunstenaars, ontwerpers en auteurs.
skeelers
Too Active to Act.
Kunstenaars, architecten, vormgevers, documentairemakers en culturele bemiddelaars zijn steeds meer betrokken bij maatschappelijke kwesties; van de herstructurering van probleemwijken en de erosie van de publieke ruimte, tot prostitutie, massatoerisme en gentrificatie. In Too Active To Act belicht BAVO dit cultureel activisme en het engagement waarvan het getuigt.
esta
Athenaeum Boekhandel Too Active to Act, Bavo; BAVO.
Too Active to Act. Too Active to Act cultureel activisme na het einde van de geschiedenis Bavo; BAVO. In Too Active to Act stelt BAVO de vraag naar cultureel activisme, naar ge├źngageerde of relationele? kunst en hoe de betrokkenen ingebed zijn geraakt in de projecten en in hun bredere draagveldwaar of waarmee ze verandering pogen te brengen.
koelkast

Contacteer ons