time to act het basisboek voor professionals
 
Time to ACT! Boek Gijs Jansen, Tim Batink 9789058718259 online bestellen Thema.nl.
Tim Batink is psycholoog, supervisor en opleider in Acceptance and Commitment Therapy ACT bij ACT in Actie. Tevens heeft hij promotieonderzoek gedaan naar ACT, en heeft hij meerdere publicaties op zijn naam staan ACT-vragenlijsten eHealth/mHealth. Hij is hij de auteur van de Flexibiliteits Index Test FIT-60, alsook co-auteur van het boek: Time to ACT; het basisboek voor professionals.
rvs buis 38mm
Time to ACT! Boek.
Op de pagina kun je ruim 50 verschillende oefeningen, metaforen, en aanvullende informatie downloaden, die horen bij het boek: Time to ACT; het basisboek voor professionals. Deze downloads zijn gratis, en het materiaal is vrij te gebruiken Creative Commons CC-BY-NC van toepassing.
heerenveen ajax
Time to ACT! paperback Gijs Jansen, Boek Alle boeken bij Fnac.
24H Chrono elke dag een promo. Time to ACT! Gijs Jansen Auteur Tim Batink het basisboek voor professionals Verschenen in februari 2014 paperback. Niet meer op voorraad. Niet beschikbaar in de winkel. Bekijk alle opties en leveringstermijnen. of geld terug.
dubbele plooi gordijnen
Maastricht ACT vervolgtraining van 6 bijeenkomsten.
In die zin is het een mooie aanvulling op onze mindfulness training. Mindfulness is een integraal onderdeel van de ACT-training. In de training voor mensen die nog geen mindfulness gehad hebben zal extra aandacht besteed worden aan mindfulness. ACT kent twee trainingen.: De ACT-training voor mensen die geen mindfulness training gevolgd hebben 8 bijeenkomsten van 2 uur. De ACT-vervolgtraining voor mensen die al een mindfulness training gevolgd hebben 5-6 bijeenkomsten van 2 uur. De vervolgtraining is zeer geschikt als aansluitende training voor mensen die de reguliere mindfulness basistraining van 8 bijeenkomsten of de mindfulness en eten training hebben gevolgd. Data ACT trainingen. Data ACT vervolgtraining. Alkmaar start 6 maart 2018. Amsterdam start 10 april 2018. Data ACT-training 8 bijeenkomsten. Den Haag start 5 maart 2018. Boeken gebaseerd op ACT van Gijs Jansen. klik op de boeken voor meer informatie. Plaatsen en data ACT-trainingen. ACT-trainingen acht bijeenkomsten. ACT-vervolgtrainingen vijf-zes bijeenkomsten. ACT-opleiding zes bijeenkomsten. Tips ACT trainingen. Meer informatie en contact. Copyright c SeeTrue 2018. Back to Top.
oude eiken planken
Time to ACT! door Gijs Jansen, Tim Batink Boek Managementboek.nl.
Tim Batink is GZ-psycholoog, Supervisor-VGCt en opleider in Acceptance and Commitment Therapy ACT bij ACT in Actie. Tevens heeft hij promotieonderzoek gedaan naar ACT en heeft hij meerdere publicaties op zijn naam staan ACT-vragenlijsten eHealth/mHealth. Hij is de auteur van de Flexibiliteits Index Test FIT-60, alsook co-auteur van het boek: Time to ACT; het basisboek voor professionals.
noppenfolie aanbieding
SeeTrue ACT-trainingen.
In die zin is het een mooie aanvulling op onze mindfulness training. Mindfulness is een integraal onderdeel van de ACT-training. In de training voor mensen die nog geen mindfulness gehad hebben zal extra aandacht besteed worden aan mindfulness. ACT kent twee trainingen.: De ACT-training voor mensen die geen mindfulness training gevolgd hebben 8 bijeenkomsten van 2 uur. De ACT-vervolgtraining voor mensen die al een mindfulness training gevolgd hebben 5-6 bijeenkomsten van 2 uur. De vervolgtraining is zeer geschikt als aansluitende training voor mensen die de reguliere mindfulness basistraining van 8 bijeenkomsten of de mindfulness en eten training hebben gevolgd. Data ACT trainingen. Data ACT vervolgtraining. Amsterdam start 21 maart 2019. Data ACT-training 8 bijeenkomsten. Den Haag start 5 maart 2019. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief! Boeken gebaseerd op ACT van Gijs Jansen. klik op de boeken voor meer informatie. Plaatsen en data ACT-trainingen. ACT-trainingen acht bijeenkomsten. ACT-vervolgtrainingen vijf-zes bijeenkomsten. ACT-opleiding zes bijeenkomsten. Meer informatie en contact. Copyright c SeeTrue 2018. Back to Top.
Time to ACT! ACT in Actie.
Onderstaand kunt u per hoofdstuk de downloads vinden, behorende bij het boek Time to ACT! basisboek voor professionals. Het betreffen een aantal informatiebrochures, verschillende ACT-oefeningen en ACT-metaforen, alsook de illustraties die zijn gebruikt bij het Time to ACT! Deze downloads zijn gratis en het materiaal is vrij te gebruiken onder de Creative Commons CC-BY-NC 3.0.
Time to ACT! Jansen, Batink 9789058718259 Boom Psychologie.
Time to ACT! Het basisboek voor professionals. Gijs Jansen, Tim Batink Uitgeverij Thema. 2013 ISBN 9789058718259 1e druk 450 blz. Levertijd 1 werkdag. Plaats op wensenlijst. Er zijn grote ontwikkelingen aan de gang binnen de hulpverlenerswereld. Nieuwe technieken als mindfulness krijgen steeds meer ruimte binnen de praktijk van de psycholoog, trainer en coach.
Literatuur LVSA.
Time to ACT! Gijs Janen en Tim Batink Zaltbommel 2014. Basisboek voor Professionals. Er zijn grote ontwikkelingen aan de gang binnen de hulpverlenerswereld. Nieuwe technieken als mindfulness krijgen steeds meer ruimte binnen de praktijk van de psycholoog, trainer en coach. De Acceptance and Commitment Therapy ACT vloeit voort uit het mindfulness gedachtegoed en brengt het beste uit verschillende werelden samen.
Acceptance Commitment Therapy: Theorie en praktijk Google Boeken.
Werken aan contact met hierennu. ACT en het multidisciplinaire team. ACT als preventie. Overige edities Alles weergeven. Acceptance Commitment Therapy: Een praktische inleiding voor hulpverleners. Jacqueline A-Tjak, Francis De Groot Gedeeltelijke weergave 2008. Acceptance Commitment Therapy: Een praktische inleiding voor hulpverleners.

Contacteer ons