act boek
 
Artiesten boeken? Bekende artiest boeken bij / ArtiestBoeken.nl.
Sint Piet acts. Met onze jarenlange ervaring in de artiestenbranche weten we heel goed welke artiesten en acts passen bij een feest of evenement. Heeft u zelf al een artiest in gedachten? Kijk dan snel op deze website. Zoek, vergelijk en boek!
BSL Shop Boeken over ACT voor kinderen.
Bekijk als Lijst Rooster. Acceptance and commitment therapy bij kinderen en jongeren. Schrijf een review. In dit boek vind je een schatkist aan oefeningen en metaforen voor ACT die door zowel de beginnende als ervaren professional toe te passen zijn.
bekende goochelaar
Vind act in Boeken op Marktplaats.nl.
Auteur: elizabeth george titel: just one evil act 867 blz boek is in nieuw staat isbn: 978-1-444-77598-3 tekst achterflap: when hadiyyah upman disappears from london in the company of her mother, detective sergeant barbara havers is as devastated as the girl's' father.
beste goochelaar
bol.com Acceptatie en Commitmenttherapie in de praktijk 9789079729180 Russ Harris Boeken.
Dit boek is helder van begin tot eind. Letterlijke transcripties van therapiesessies en talloze oefeningen, metaforen en werkbladen maken dit boek de ideale manier om ACT sessie voor sessie in de praktijk toe te passen. Leer de zes kernprocessen van ACT toepassen.
bekende goochelaar
Uit je hoofd, in het leven Steven C. Hayes met Spencer Smith Uitgeverij Nieuwezijds.
Uit je hoofd, in het leven is een werkboek, maar tevens het meest toegankelijke en best verkopende boek van Steven Hayes. Het is daarom zowel een publieksboek als een inleiding tot ACT die ook in Nederland mede bij opleidingen wordt gebruikt.
vuurspuwer inhuren
Time to ACT! Paperback Gijs Jansen Tim Batink Boek Bruna.nl.
Op de bijgeleverde dvd geven de auteurs zelf duidelijke voorbeelden van de technieken die binnen ACT gebruikt worden. Het tweede gedeelte van het boek staat in het teken van diagnostiek. Met behulp van testen, tips en tools krijg je alles wat je nodig hebt aangereikt om ACT op een professionele, wetenschappelijk verantwoorde wijze toe te passen.
beste goochelaar
Time to ACT! door Gijs Jansen, Tim Batink Boek Managementboek.nl.
Het boek bevat een stap-voor-stap-programma, dat speels is en gebruikmaakt van ruim 150 oefeningen en metaforen, die ondersteund worden door prachtige illustraties. Op de bijgeleverde DVD geven de auteurs zelf duidelijke voorbeelden van de technieken die binnen ACT gebruikt worden.
Nieuwsbrief.
bol.com Time to ACT, Gijs Jansen 9789058718259 Boeken.
De auteurs van dit boek 1978 respectievelijk 1987 zijn verbonden aan onder meer de SeeTrue Mindfulness-opleidingen. Zij schreven dit boek voor iedereen die professioneel, ervaringsgericht en praktisch met ACT aan de slag wil gaan. Hiermee voorzien zij in een groeiende interesse voor nieuwe technieken zoals ACT en mindfulness.
Time to ACT! Boek.
Time to ACT! Time to ACT! Op de pagina kun je ruim 50 verschillende oefeningen, metaforen, en aanvullende informatie downloaden, die horen bij het boek: Time to ACT; het basisboek voor professionals. Deze downloads zijn gratis, en het materiaal is vrij te gebruiken Creative Commons CC-BY-NC van toepassing.
Boek.
Auteurs: Gijs Jansen Tim Batink." Voor zover ik weet is dit het eerste uitgebreide Nederlandse boek voor professionals op basis van Acceptance and Commitment Therapy ACT. ACT is om meerdere redenen relevant, maar een van de belangrijkste redenen is dat ACT hulpverleners een andere manier biedt om evidence based te kunnen werken."

Contacteer ons