cursus act
 
Nieuwe Veste.
Routes in Breda. Verhalen uit de ACT. Consulenten Amateurkunst stellen zich voor. Bij jou in de buurt. Meer muziek in de klas. Bibliotheek van de Toekomst. Als je me echt zou kennen, zou je weten dat. Textiel is hot. Inschrijven en annuleren.
act bruiloft
ACTcursus Welkom bij ACTcursus, cursus in Acceptance and Commitment Therapy.
Welkom bij ACTcursus, cursus in Acceptance and Commitment Therapy. Spring naar de inhoud. Tweedaagse introductiecursus ACT. Zesdaagse introductiecursus ACT. Twee daagse vervolgcursus ACT. Four day training ACT in Rehab and psychosomatic team care with Graciela Rovner. Eéndaagse ACT workshop: zelfcompassie.
computer cursus
Cursus Mindfulness, ACT Compassie.
Cursus Mindfulness, ACT Compassie. De cursus Mindfulness, ACT Compassie zet je letterlijk stil, geeft je een andere kijk op je leven en biedt je handvatten om dichter bij jezelf te komen. De cursus is praktisch, met beide benen op de grond en gericht op het omgaan met de uitdagingen die het leven ons biedt.
fotohokje bruiloft goedkoop
short-course-test Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Het is echter veel beter om er op een gezonde manier mee om te gaan en open te staan voor nieuwe, positieve ervaringen. Dankzij ACT help je je cliënten deze gedachten en emoties te accepteren en te focussen op wat wel goed gaat door situaties los te laten met technieken zoals Mindfulness, Cognitieve Defusie en metaforen.
bing advertising
Studio P-ACT.
Indien een cursus geheel of gedeeltelijk geen doorgang kan vinden als gevolg van overmacht door het uitvallen van een of meer docenten of faciliteiten, of indien het minimum aantal deelnemers, dat voor betreffende cursus is gesteld, niet wordt gehaald of anderszins, zullen de cursisten een plaats worden aangeboden in een volgende cursus met dezelfde inhoud.
pennen met logo
SeeTrue ACT-trainingen.
En evenals de mindfulness blijkt ook de ACT heel goed bruikbaar als training voor mensen die meer voluit willen leven. Daar waar de mindfulness zich voornamelijk richt op het kunnen zijn met wat er is en met het vermogen om stil te kunnen staan, richt de ACT zich op het in beweging komen vanuit zijn.
rubberboot kopen
Opleidingen en cursussen als thuisstudie of klassikaal te volgen LOI.
Opleidingen en cursussen waarmee je verder komt. Met een LOI-opleiding kies je voor kwaliteit en meer dan 95 jaar ervaring. De LOI biedt opleidingen en cursussen voor ieders ambitie. Van beroepsgerichte cursus tot volledige MBO, HBO of masteropleiding. Deze opleidingen kun je als thuisstudie of klassikaal volgen.
Acceptance and Commitment Therapy ACT RINO Groep Utrecht.
Dat is de kern van Acceptance and Commitment Therapy ACT. Ervaar de zes kernprocessen van ACT zelf en leer ze overdragen aan je cliënten. Je ontdekt in deze cursus dat ACT niet zozeer gaat over begrijpen en technische therapeutische vaardigheden, maar over een andere manier van in het leven staan die nieuwe perspectieven opent.
Bijscholing Basiscursus Acceptance and Commitment Therapy ACT Realisatie Trainingen.
Belangrijke inzichten uit het boeddhisme over lijden en het Zelf zitten verwerkt in de ACT maar religie vormt geen onderdeel van de behandeling. Na deze basiscursus ACT kan je de modules Positieve Psychologie doen en ook de cursus. Percept Taal, een ACT specialisatie, waar je meer kan leren over hoe je taal compleet anders kan gebruiken.
Post HBO beroepsopleiding ACT psychosociaal therapeut, ACT coach.
De driejarige beroepsopleiding leidt op tot ACT Psychosociaal Therapeut met de mogelijkheid om lid te worden van beroepsvereniging NFG. Het eerste jaar van de opleiding ACT Psychosociaal Therapeut bestaat uit de opleiding tot ACT Coach die ook los te volgen is en de opleiding PSBK, Psychosociale Basiskennis.

Contacteer ons