tissue act
 
Tissue act boeken van AERIAL" ART Magical Air TheatreAERIAL" ART Magical Air Theatre.
Wilt u een unieke tissue act boeken, eventueel als onderdeel van een complete show? Wij verzorgen theatrale tissue acts, eventueel als onderdeel van een allround show met luchtacrobatiek, live muziek, dans, handgemaakte kostuums, grime en speciale effecten! Allround show met tissue act boeken.
act
Tissue Act ITB Entertainment Group BV 073-6440773 020-4970391.
Er is keuze uit verschillende acts met elk een eigen sfeer, make-up, kostuum, tissue kleur en muziek. Ook kan er een act op maat gemaakt worden met muziek naar keuze in de sfeer van het evenement of feest. Ook is het mogelijk een act synchroon uit te voeren met 2 of meer tissue acrobaten.
relatiegeschenken
Spectaculaire Tissue Act YouTube.
Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Ekaterina Shustova Aerial tissue act Yaroslavl sept 2014 Duration: 623. 001Slan 18069, views. Gonda Holland's' Got Talent Duration: 708. ITBEntertainment 40592, views. Tissue / Aerial silk Act Duration: 353.
https://www.witgoedhandel-dezwaan.nl/product-categorie/wasdroger-kopen/condensdrogers/
Tissue Act YouTube.
Meer informatie over de tissue act vindt u op www.itb-entertainment.com of bel naar 020-4970391 of 073-6440773. Een tissue act is een prachtige kunst. Spannende om naar te kijken, schudt het publiek wakker en maakt de avond speciaal, feestelijk en memorabel.
Tissu act tissue.
Uiteraard is het mogelijk om een van deze twee dansacts te combineren met een van onze muziekgroepen of DJ's.' Uiteraard worden de act en muziek perfect op elkaar afgestemd. Tissu act tissue. De mooste tissu act voor uw evenement, feest of opening boekt u bij artiestenbureau Joost Zoeteman vanaf 575.
tissue act boeken AERIAL ART Magical Air TheatreAERIAL ART Magical Air Theatre.
Een Aerial Tissue act, ook wel Aerial Silk act of Aerial Tissu act genoemd, is een performance van een luchtacrobate of luchtacrobaat in lange, elegante zijdenachtige doeken: de tissue doeken. Hierin klimt de luchtacrobate dansant omhoog en maakt zij sierlijke bewegingen.
Tissue act boeken Unieke garanties bij Swinging.nl.
Gelieve dit veld leeg te laten. Op zoek naar een sierlijke act op jouw feest waarin circusacts en dansen gecombineerd wordt? De Tissue act is een act waarin de acrobate hoog in de lucht zich sierlijk met behulp van twee doeken vallen en klimmen combineert.
Luchtacrobatiek, tissue act, hoop aerial act in diverse thema's.'
Home Artiesten Lucht-acrobatiek Luchtacrobatiek tissue aerial act. Luchtacrobatiek tissue aerial act. Luchtacrobatiek / tissue act / aerial hoop act. Luchtacrobatiek bestaat er in vele vormen en themas. Wij bieden exclusieve en unieke luchtacrobatische shows in verschillende themas en op maat die perfect in te zetten zijn als openingsact of intermezzo.

Contacteer ons