act in actie
 
Controversial Act! in actie op 29 mrt. 2015 bij Zo104 Zo104.
Nagenieten van de Spraakmakers. De Spraakmakers hebben een eigen band: Controversial Act! De eerste single Black is uit dus, gaan ze die promoten. Vind ik leuk.: Markeer de permalink. als favoriet 1 reactie. One thought on Controversial Act! in actie op 29 mrt.
mkb brandstof
ACT in Actie: Acceptance and Commitment Therapy Sig.
Klik hier om je aan te melden. ACT in Actie: Acceptance and Commitment Therapy. 0930: tot 1630.: UC Leuven Limburg Campus Hertogstraat Heverlee. 7700, 6600, voor participanten. Dit is een reductieprijs voor participanten. Vzw's' uit de non-profit kunnen participant worden.
shop
Home.
Binnen ACT leren cliƫnten om het zinloze gevecht met vervelende gedachten, emoties en lichamelijke sensaties te staken. Hierdoor zijn cliƫnten in staat om hun aandacht te richten op de dingen die ze werkelijk belangrijk vinden in het leven waarden. De kern van ACT is de filosofie dat het vechten tegen onvermijdelijke omstandigheden uiteindelijk ten koste gaat van een vitaal en waardevol leven. De focus van ACT ligt op het vergroten van de psychologische flexibiliteit. Deze is gestoeld op zes zuilen: Mindfulness, Acceptatie, Zelf als context, Defusie, Waarden en Toegewijde actie.
Torrent
ACT in Actie Startpagina Facebook.
ACT in Actie verzorgt sinds 2012 training en opleiding in Acceptance and Commitment Therapy ACT en heeft reeds meer dan 250 professionals opgeleid in ACT. Wij bieden geaccrediteerde ACT-cursussen, ACT-masterclasses, workshops en lezingen alsook supervisie aan door heel Ne. ACT in Actie.
PHP cursus
ACT in Actie YouTube.
ACT in Actie verzorgt sinds 2012 training en opleiding in Acceptance and Commitment Therapy ACT en heeft reeds meer dan 250 professiona. ACT in Actie verzorgt sinds 2012 training en opleiding in Acceptance and Commitment Therapy ACT en heeft reeds meer dan 250 professionals opgeleid in ACT.
ACT in Actie Training Opleiding.
Home admin 2018-01-04T1014520000.: ACT in Actie verzorgt sinds 2012 training en opleiding in Acceptance and Commitment Therapy ACT en heeft reeds meer dan 250 professionals opgeleid in ACT. Wij bieden geaccrediteerde ACT-cursussen, ACT-masterclasses, workshops en lezingen alsook supervisie aan door heel Nederland.

Contacteer ons