time to act
 
act
Time to ACT! ACT in Actie.
Het betreffen een aantal informatiebrochures, verschillende ACT-oefeningen en ACT-metaforen, alsook de illustraties die zijn gebruikt bij het Time to ACT! Deze downloads zijn gratis en het materiaal is vrij te gebruiken onder de Creative Commons CC-BY-NC 3.0. Inhoudsopgave Time to ACT!
kras rondreis vietnam
bol.com Time to ACT, Gijs Jansen 9789058718259 Boeken.
Duidelijk geschreven, beeldende illustraties, begrijpelijke metaforen. Een behoorlijk compleet boek voor wie geïnteresseerd is in ACT al dan niet in combinatie met een professionele insteek. Zeker een boek om regelmatig ter hand te nemen en te gebruiken. Time to ACT, doen!
connectivity
Acceptance and Commitment Therapy PsychoseNet.
Meer informatie over ACT.: Time to ACT 2014 door Gijs Jansen en Tim Batink. Denk wat je wilt, doe wat je droomt 2013 door Gijs Jansen. ACT in actie Website met veel gratis oefeningen en metaforen. Time to ACT. 50 ACT oefeningen en andere downloads.
Kroon Casino
Time to ACT; het basisboek voor professionals.
Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Time to ACT; het basisboek voor professionals. Handboek voor de toepassing van de Acceptance and Commitment Therapy, een vorm van gedragstherapie. Geneeskunde, Psychotherapie en andere therapieen, ACT, Gedragstherapie, Lichaam en Gezondheid, Hulpverleners, gedragstherapie Taal.
voor en na haartransplantatie
Time to ACT! Boek Sociaal.Net.
Door de oefeningen toe te passen op mijn eigen leven, helpt mij dit om te groeien als persoon en een andere kijk te krijgen op bepaalde zaken. Mijn enthousiasme is in ieder geval opgewekt om mij in deze methodiek verder te verdiepen en ermee aan de slag te gaan. Ik zou zeggen: Time to Act.
wii internet kabel
Time to ACT!
ACT bewijst dat wetenschap en spiritualiteit elkaar niet hoeven te bijten. Sterker nog: ze vullen elkaar perfect aan! Time to Act! is bedoeld voor iedereen die op een professionele, ervaringsgerichte en praktische manier met ACT aan de slag wil gaan.
jansma jacht
Boek.
ACT is bruikbaar bij een veelheid aan psychische problemen in verschillende settings. ACT heeft bijvoorbeeld een prominente plek ingenomen bij de behandeling van chronische pijn en wordt succesvol gebruikt bij de behandeling van depressie en diverse angststoornissen. Time to ACT!
Time to ACT! paperback Gijs Jansen, Boek Alle boeken bij Fnac.
Je wordt betaald. Een artikel verkopen Meer weten. Open je eigen corner. TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN Time to ACT! Auteur Gijs Jansen Tim Batink. Verschijningsdatum februari 2014. Reviews van klanten Time to ACT! Laat ons je mening weten Je review is geregistreerd.
Time to ACT!: het basisboek voor professionals Psychotraumanet.
evidence based behandelen. Time to ACT!: het basisboek voor professionals. Over de verschillende stadia van ACT en hoe die toe te passen en te gebruiken in de professionele praktijk. Theorie wordt afgewisseld met praktisch toepasbare instructies. Het biedt een stap-voor-stap-programma met ruim 150 oefeningen en metaforen ondersteund door illistraties.
TimeToAct.
Time to Act biedt naast individuele therapie ook een gevarieerd trainingsaanbod voor al wie beter voor zichzelf wil zorgen en anders met dagelijkse moeilijke gedachten en emoties wil leren omgaan. Acceptance and Commitment Therapy ACT en Mindfulness vormen de basis.

Contacteer ons